ASES TEAM d.o.o.

O NAMA

Ispred drugih.

2019.god ASES USLUGE D.O.O Zagreb osnovala je sestrinsku firmu u Bosni i Hercegovini.

Vodimo se politikom poslovanja da kvalitetom znanja, brzom intervencijom i realnim cijenama uvijek budemo ispred drugih, te da ponudimo riješenje za sve Vaše probleme.

Imamo najsuvremeniju tehnologiju, pouzdane uređaje i opremu te odgovoran i educiran tim uposlenika. Vlasnici smo CCTV DIGITALNI ROBOT KAMERA kojom vršimo ispitivanja i vizualno kodiranje stanja – snimanjem pomoću samohodne CCTV kamere. Naš ispitni laboratorij uz naše stručne djelatnike nudi Vam usluge upravo tamo gdje je to potrebno – na terenu i svim ostalim područjima inspekcije. Uz usluge hitnih intervencija, odštopavanja visoko tlačnim stojem WOMA, nudimo Vam snimanje kanalizacijskih i odvodnih cijevi kamerom kojom se otkrivaju problemi začepljenja kao i ulegnuća cijevi..

Također omogućili smo tržištu Bosne i Hercegovine najam i održavanje WC eko kabina, uz specijalno vozilo za održavanje istih. Vršimo uslugu tuzemnog i inozemnog prijevoza vlastitim teretnim vozilima i profesionalnim vozačima.

Ovlašteni smo za prodaju, ugradnju i servis KOREL klima uređaja.

Generali smo zastupnici BERTI-a tj.  "Poljoprivrednog asortimana " koji se proteže od specijaliziranih malčera, kao i zastupnici PASTOR-a, tvornice PP aparata, STIG-a branda koji je simbol za kvalitetne izolacijske i sanacijske proizvode, i ne tako manje važnog ROTO .

Pored svega što smo naveli u našoj poslovnici nudimo maloprodaju i veleprodaju :

- KOMPLETAN VODOVODNI I KANALIZACIJSKI PROGRAM (septičke,separatori,biopročistači,protočne šahte,vodomjerna okna,kablovska okna,rešetke,poklopci,reparaturne spojnice,sve vrste vodovodni i kanalizacijski cijevi ..

- HIDROIZOLACIJA STIG (jednokomponentni i dvokomponentni premazi,kutne trake,kutnici) www.stig.hr 

-KLIMA UREĐAJI i TOPLOTNE PUMPE KOREL  (www.frigo-kor.hr )

- HTZ OPREMA (kompletna zaštitna odjeća ,obuća kao i ostala zaštitna oprema) www.deltaplus.eu

- PP APARATI PASTOR ( www.pastor.hr )

- MALČERI ZA BAGERE I TRAKTORE ( www.bertima.it )

- KOMPLETAN VRTNI PROGRAM (stolovi,stolice,garniture )

- KOMPLETAN ALAT za keramičare,molere,građevinare i mnogo toga još.

- BOSCH PROGRAM ALATA I MAŠINA 

-KOMPLETNU OPREMU ZA VATROGASCE ( ODJEĆA ,OBUĆA ..) https://armorplus.mk/

 

Naša firma ASES TEAM D.O.O je društvo koje je prepoznato na tržištu Bosne i Hercegovine, društvo koje ima vizije i male ljude te direktora ali i  njegove velike planove za koje smo sigurni nastavimo li da ćemo izgraditi veliki uspjeh.

NEKA BROJEVI PRIČAJU ZA NAS.

2010
GODINA OSNIVANJA
325
ZADOVOLJNI KLIJENTI
190
PARTNERA
4
POSLOVNICE
21
ČLANOVA TIMA
654
ZAVRŠENIH PROJEKATA